torsdag den 18. november 2010

hjemmelavet agurksalat

som tilbehør til aftenens and har jeg lavet noget hjemmelavet agurksalat, det er nemlig en af mandens farvoritter.

Du skal bruge:
1 dl flormelis
1 dl vand
2 dl eddike
lidt salt og peber
1 agurk

Sådan gør du:
1. Kog vandet og opløs flormelisen heri.
2. Tilsæt eddike og salt og peber
3. Riv agurken i skiver på et rivejern og kom dem i blandingen.
4. lad trække i mindst 1 time inden servering.

Tip: riv evt. agurken på forhånd og frys dem ned, så er det bare at tø en pose op og komme i blandingen. Et god ide hvis man har agurker i eget drivhus og ikke kan følge med til at spise dem i perioder.

 En pose agurk der er tøet op og klar til brug.
Den færdige agurksalat som kun mangler at trække i en times tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar