søndag den 21. november 2010

Kartoffellasagne

Som jeg tidligere har nævnt er pengene små her i november måned og derfor har jeg været igang med at finde nogle billige retter der stadig er rigtig lækre, og denne kartoffellasagne er både billig og lækker.


Aftenens tallerken kartoffellasagnen blev serveret med gulerodssalat og flutes.



Du skal bruge:
ca. 10 store kartofler
ca. 10 tomater
500 g hakket oksekød
3-5 gulerødder
1 peberfrugt
½ dl ketchup
1 ds flåede tomater
1 ds. tomat pure
salt og peber
basilikum
paprika
1 morney sauce

Sådan gør du:
1. Brun de hakkede løg og hvidlæg i en gryde og brun herefter kødet heri.
2. Tilsæt grøntsager, flåede tomater, tomatpure og ketchup og lidt vand, tilsæt krydderierne og lad retten småkoge ca 10-15 min.
3. Kartoflerne skrælles og skæres i skiver.
4. Tomaterne skæres i skiver.
5. Kødsovsen smages til.
6. Læg lasagnen i et fad start med et lag kødsovs, et lag kartofler og et lag tomater, og gentages en til to gange.
7. til slut hældes morney saucen ud over retten og den sættes i ovnen i ca. 50 min.

 Peberfrugt og gulerødder klar til at komme i kødsovsen

 Første lag er lavet
 Så er lasagnen klar til at morney saucen hældes på

Tip:
Skal retten være lidt billigere endnu, kan tomatskiverne evt. undlades og erstattes af lidt flere kartofler.
Der kan også kommes revet ost på toppen det giver en god smag til retten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar