torsdag den 18. november 2010

Kartoffelsuppe

I aften står menuen på en lækker kartoffelsuppe til forret.

Du skal bruge:
(4 pers)
200 g Porre
600 g kartofler
2-3 grøntsagsbullionterninger
1 pk. bacon
salt og peber

Sådan gør du:
1. Smelt lidt margarine i en gryde og sauter kartoflerne og porrene heri i et par min.
2. Tilføj vand så det dækker kartoflerne.
3. Når retten koger kommes bullionterningerne i og lad det koge i 30-40 min.
4. Mens suppen koger steges 1 pk bacon og denne hakkes fint efter stegning.
5. Brug en staublender til at blende suppen så den opnår en ens konsistens.
6. Anvendes fløde tilsættes denne nu.
7. Smages til med salt og peber.
8. Serveres med bacon på toppen

Tip: fløde gør suppen lidt mere cremet, men det er stadig en udemærket suppe uden.

 Kartofler og porre klar til at koge.
Hakket bacon klar til at komme på suppen.

Billed af den færdige supper følger senere, glemte at tage et billed af den :)

Ingen kommentarer: